Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Tati17 Nowy
|
Wysłany: Czw Kwi 23, 2020 10:24 Temat postu: Depilacja |
|
|
Gdy interesuje Cię właśnie ów problem to miej na uwadze, że znam miejsce, gdzie powinnaś dowiedzieć się o wiele więcej wyjątkowo wartościowych treści na owy temat. Polecam w wolnej chwili ponieważ rzeczywiście warto według mnie - http://wosk-depilacja.pl . |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Kwi 23, 2020 10:24 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
millenna Początkujący
|
Wysłany: Pon Sty 18, 2021 12:05 Temat postu: |
|
|
Bardzo interesuje mnie ten temat. Wolałabym jednak depilację laserem. Może znacie w Warszawie gabinet, gdzie warto wybrać się na takie laserowe usuwanie owłosienia? |
|
Powrót do góry |
|
|
Traktorr_W Początkujący
|
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama Ekspert
|
|
Powrót do góry |
|
|
fangros Zaawansowany
|
Wysłany: Sob Sie 28, 2021 13:03 Temat postu: |
|
|
Hej. Chciałabym was zapytać, czy korzystaliście kiedykolwiek czegoś takiego jak depilacja laserowa dla mężczyzn ? Według mnie, to genialne rozwiązanie dla osób, które na przykład nie lubią swojego naturalnego zarostu. Fajnie że takie zabiegi są kierowane również do obu płci, a nie tylko dla kobiet jak to było dotychczas. Dajcie znać co wy o tym uważacie. |
|
Powrót do góry |
|
|
harpek55 Nowy
|
Wysłany: Pią Wrz 20, 2024 10:09 Temat postu: |
|
|
Szukacie może strony na temat depilacji laserowej, depilacji cukrem itd? Ostatnio przeszukując internet znalazłem ciekawą stronę właśnie na ten temat Depilacja cukrowa i myślę czy by nie skorzystać z ich usług, co o tym myślicie? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pią Wrz 20, 2024 10:09 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |